pleelist

Heel lang geleden bij de lokale omroep van Harderwijk ontmoetten 3 totaal verschillende jongens elkaar, Victor, Eddy en Ben. Ze hadden een overeenkomst en dat was de liefde voor muziek. Daardoor ontstond er een vriendschap en gingen ze samen radioprogramma’s maken. De nachtuitzendingen waren voor de jongens het leukst om te doen en konden ze de muziek draaien waarvan ze hielden.

In 2000 hield de Lokale omroep van Harderwijk het voor gezien en trok de stekker uit de omroep. Victor was intussen bezig met Internetradio (wat toen nog in de kinderschoenen stond). De jongens besloten om zelf een radiostation te beginnen, zie daar HaloRadio.com was geboren. De jongens konden nu elke dag de muziek draaien die ze mooi vonden.

In 2002 sloeg het noodlot toe en kwam Victor om bij een auto-ongeluk in Frankrijk, Ed en Ben besloten toch door te gaan met het radiostation wat tot 2009 duurde. Door verminderde financiële inkomsten werd er toen besloten om een syndicate radioprogramma te gaan maken, en ontstond het idee van Noise37.

Ruim 10 jaar na dato sloeg het noodlot opnieuw toe. Ben overleed in augustus 2021 aan een hartaanval, tijdens zijn vakantie.

In augustus 2021 is het programma opgehouden te bestaan.